Nieuws

28 september 2020

Scholing van start

In september is het scholingsprogramma van het Experiment Uitkomstindicatoren gestart. De training ’Het gebruik van zorguitkomsten bij samen beslissen’ is bedoeld voor zorgverleners bij de Santeon ziekenhuizen en  is ontwikkeld in samenwerking met de Erasmus Universiteit, het LUMC en patiëntenorganisaties.

Het doel van de training is dat zorgverleners ervaring opdoen met het meten, verzamelen en gebruiken van zorguitkomsten in het proces van samen beslissen. Deelnemers aan de training krijgen vooral praktische handvatten en nieuwe inzichten en leren werken met tools zoals de nieuwe keuzehulpen waarin uitkomstinformatie toepasbaar is gemaakt. Onderdeel van de training is ook de e-learning ‘Benutten van uitkomstinformatie bij samen beslissen’, ANOUCK WELKE TITEL ontwikkeld in samenwerking met NFK. Casuïstiek in de vorm van video’s zijn nog in ontwikkeling en worden toegevoegd aan het scholingsprogramma zodra ze af zijn.

Lees meer over het scholingsprogramma.