Nieuws

30 november 2020

22 maart: conferentie over samen beslissen met uitkomstinformatie

Op 22 maart 2021 organiseert het landelijk programma Uitkomstgerichte Zorg de online conferentie ‘Samen beslissen met uitkomstinformatie: een koel hoofd en een warm hart’. In deze conferentie ligt de focus op de resultaten vanuit het implementatieprogramma Beslist samen! en het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. Kortom, samen beslissen voor gevorderden. Met inspiratiesessie en praktische workshops brengen we samen beslissen in deze conferentie naar the next level!

In het programma Beslist samen! voeren maar liefst 7 ziekenhuizen en 7 UMC’s samen beslissen versneld in bij 6 aandoeningen. De focus ligt op samen beslissen in de spreekkamer met gebruik van uitkomstinformatie. Binnen het Experiment Uitkomstindicatoren maken de 7 Santeon ziekenhuizen uitkomstinformatie toegankelijk in de spreekkamer ten behoeve van samen beslissen.

Aanmelden al mogelijk

Bent u nieuwsgierig wat samen beslissen op basis van uitkomstinformatie behelst? Bent u op zoek naar concrete ervaringen, lessons learned, instrumenten en contactpersonen om samen beslissen in de eigen praktijk naar een hoger niveau te brengen? Noteer dan maandag 22 maart 2021 in uw agenda en meldt u zich alvast aan via deze link. Deelname is gratis. Doelgroep: zorgprofessionals, patiëntenorganisaties/-vertegenwoordigers en andere betrokkenen bij uitkomstgerichte zorg.